Een dakkapel

een prachtige uitbreiding

Of het nu om een standaard maatvoering of een specifieke kapel gaat: Xlence Renovatie meet, maakt, levert én monteert uw dakkapel. Enkele voordelen van een dakkapel

  • Meer ruimte
  • Duurzaam
  • Waardeverhogend
  • Brandwerend
  • Afspraak is afspraak
  • Onderhoudsarm

Waarom kiezen voor

xlence renovatie dakkapel

Een dakkapel kan een prachtige uitbreiding voor uw huis betekenen. Of het nu om een standaard maatvoering of een specifieke kapel gaat: Xlence Renovatie meet, maakt, levert én monteert uw dakkapel. En dat doen we goed, dus op al onze montages van dakkapellen krijgt u volledige garantie op (meet)fouten.

Geïsoleerde dakkapellen

De dakkapellen die door Xlence Renovatie worden geleverd en gemonteerd, zijn volledig (100 procent) geïsoleerd en bestaan uit hout of kunststof met een platte of doorlopende daklijn met dakpannen.

Heeft u al een dakkapel aangeschaft, maar nog geen goede monteur gevonden? Natuurlijk helpen we u dan net zo graag! In dat geval is het mogelijk dat Xlence Renovatie bij u langskomt om het montagewerk op zich te nemen.

Kies uitstraling

die bij uw woning past

De kozijnen van Xlence Renovatie komen allemaal uit onze eigen, moderne fabriek met uitgebreide kleur stelling. Bij ons kiest u voor Duitse degelijkheid, goede voorlichting én advies. We leveren altijd snel en onze vakkundige monteurs zorgen voor een naadloos resultaat. Indien nodig zorgen wij voor uitstekende nazorg en komen we ieder jaar langs voor inspectie en een onderhoudsbeurt. Daar betaalt u niks extra’s voor: dit valt onder onze garantie!