De kunststof kozijnen en deuren van Xlence Renovatie zijn duurzaam en honderd procent recyclebaar. Extra voordeel: ze zijn onderhoudsarm en isoleren optimaal doordat ze meerdere ‘kamers’ hebben. Onze kozijnen en deuren houden dankzij de meerdere afdichtingen zowel tocht als wind buiten. Daarnaast krimpen of zetten ze nauwelijks uit. Dat betekent dat u dankzij Xlence Renovatie geen last meer heeft van klemmende deuren en/of ramen.

Xlence Renovatie: verschillende kleuren en maten

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u altijd een ruime keuze heeft. Er zijn zelfs houtkleuren beschikbaar! Omdat Xlence Renovatie zoveel werkt met kunststof, is onze productie ontzettend milieuvriendelijk. Onderzoek heeft uitgewezen dat de productie van kunststofprofielen beduidend minder milieubelastend is dan de productie van houten- en aluminiumprofielen.

Ook onze kunststof deuren, zowel de binnen- als buitenmodellen, zijn in vele modellen en profielen verkrijgbaar. Onze tuindeuren zullen niet kromtrekken, zijn volledig verzinkt en daardoor dus in hoge mate roestvrij.