Montage

vakkundig en professioneel

Wanneer u uw kozijnen laat monteren door Xlence Renovatie, kiest u hoe dan ook voor kwaliteit. Wij demonteren in dat geval uw oude kozijnen en ramen en heeft u profijt van vele voordelen

  • Vakkundige uitvoering
  • Snelle oplevering
  • Professionaliteit
  • Afspraak is afspraak

Montage Xlence Renovatie

is kwaliteit

Bij Xlence Renovatie kunt u niet alleen uw kozijnen bestellen, maar u kunt deze ook door ons laten monteren. Het overgrote deel van onze klanten wil hun kozijnen zelf plaatsen of laat dat doen door een andere aannemer. Dat is geen enkel probleem, want in onze offerte geven we u zowel de prijs voor alleen het leveren van uw kozijnen, alsmede een prijs voor het leveren én monteren van uw kozijnen.

Montage Xlence Renovatie is kwaliteit

Wanneer u uw kozijnen laat monteren door Xlence Renovatie, kiest u hoe dan ook voor kwaliteit. Wij demonteren in dat geval uw oude kozijnen en ramen. Alle materialen worden direct verwijderd en afgevoerd. Vervolgens dichten we de spouw met een spouwlat en afwateringslabel. Het nieuwe kozijn wordt geplaatst met HR++ glas of Tripel glas. Uiteraard zorgt Xlence Renovatie voor een wind- en waterdichte afsluiting van de buitenzijde, zodat de nieuwe kozijnen levenslang meegaan. Ook de binnenzijde van de kozijnen wordt door ons professioneel afgewerkt. U kiest zelf een kleur voor het kozijn.

Na montage zullen wij opnieuw het puin verwijderen en afvoeren. Natuurlijk controleren wij direct het hang- en sluitwerk.

Montage op basis van stelkozijnen:

Een stelkozijn is gemaakt van watervast multiplex met een gelamineerde kunststof toplaag. Daardoor heeft een stelkozijn een levenslange, uitstekende afdichting. Deze stelkozijnen worden rondom de sparing geplaatst en zowel de binnen- als de buitenmuur wordt volledig afgedicht.

De kopse kant van het stelkozijn wordt voorzien van een UV-bestendig kunstrubber profiel (EPDM) of comprimé band. Zo ontstaat er een dichting tussen het stelkozijn en de buitenmuur.

Wanneer u bij Xlence Renovatie kiest voor montage van een stelkozijn, betekent dat:

  • Volledige en duurzame afdichting van buiten- en binnenmuur. Zo houdt u vocht, tocht én geluid buiten
  • Nieuw kozijn wordt waterpas aangesloten
  • De toepassing van stelkozijnen voldoet aan de eisen die worden gesteld door SKG ten behoeve van de KOMO-certificering

In de praktijk