Financier een product van

xLence Renovatie

Bij Xlence Renovatie en Kozijnen bieden we u de mogelijkheid om (een van) onze producten aan te schaffen op basis van financiering. Gebruik maken van onze financieringsmogelijkheid heeft diverse voordelen.

  • Comfortabel en gezond binnenklimaat
  • Lagere woonlasten
  • Goed voor het milieu
  • Meerwaarde woning

Wanneer u het geleende bedrag gebruikt voor woning verbetering is de rente in de meeste fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is het vaak voordeliger dan het nemen van een verbouwingshypotheek, het gebruik maken van de overwaarde van uw huis of het afsluiten van een lening bij uw eigen bank. Dit komt omdat wij verder kijken dan een bank en hierdoor vaak een meer gunstig rentepercentage kunnen bieden. Daarnaast betaald u bijvoorbeeld geen notariskosten, en krijgt u geen boete wanneer u vervroegd wil aflossen! U betaald een vast maandbedrag, waarbij het altijd mogelijk is om vervroegd of extra af te lossen. En dit boete vrij!

Er wordt door Xlence Renovatie en Kozijnen samengewerkt met onafhankelijke gecertificeerde kredietverstrekker. Zij beschikken over een vergunning voor het aanbieden van consumentenkrediet, en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Wanneer u gebruik wenst te maken van de genoemde financieringsmogelijkheden, wordt uw aanvraag aan de hand van uw gegevens getoetst.

Interesse in financiering bij Xlence Renovatie en Kozijnen?

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren over de financiering of direct van site www.ikinvesteerslim.nl informeren!