Binnen afwerking

Hulp nodig?

Wanneer een kozijn wordt geplaatst, of dit nu tijdens een renovatie of bij nieuwbouw is, is de binnen afwerking vaak een onderschat detail. Xlence Renovatie maakt het u graag een stukje makkelijker en biedt de oplossing! Door verbouwing aan ons over te laten heeft u vele voordelen

  • Vakkundige afwerking
  • Verbouwing snel gerealiseerd
  • Voordelig

Dagkant-afwerking van kozijn

Wanneer er tegenwoordig een kozijn wordt geplaatst, of dit nu tijdens een renovatie of bij nieuwbouw is, is de binnen afwerking vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden. Xlence Renovatie maakt het u graag een stukje makkelijker en biedt de oplossing!

Progé binnen afwerking

Wanneer Xlence Renovatie een kozijn levert en monteert, bestaat de binnen afwerking uit vochtwerend MDF dat is ommanteld met een finish folie in kleur. Ideaal, want daardoor behoeft het product geen nabehandeling en worden de doorgaans hoge kosten van een schilder of stukadoor bespaard. Wilt u het product op maat (laten) zagen? Geen enkel probleem, want door de toepassing van MDF is dat een heel eenvoudig karweitje. Dit betekent tegelijkertijd dat de montage niet alleen snel, maar ook schoon en efficiënt kan plaatsvinden. Overlast voor bewoners wordt dus tot een minimum beperkt. Het uitgebreide modellenprogramma van Xlence Renovatie biedt voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

Vensterbanken

Xlence Renovatie levert daarnaast vensterbanken die een perfecte combinatie vormen met de kozijn dagkant-afwerking. De massieve vensterbanken zijn niet alleen zeer eenvoudig te plaatsen, maar hebben ook een moderne, strakke en toch elegante vormgeving.

Kwaliteit vensterbanken Xlence Renovatie

Xlence Renovatie maakt gebruik van FSC vensterbanken, die standaard zijn voorzien van een krasvaste folie. Dat maakt deze vensterbanken vochtbestendig, stoot- en krasvast én probleemloos te reinigen. Omdat de kleuren precies worden afgestemd op de door ons geleverde Xlence Renovatie kozijn afwerkingen, passen de vensterbanken uitstekend in het totale afwerkings-leveringsprogramma.

De vensterbanken van Xlence Renovatie zijn zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten te gebruiken. Eindkappen zijn altijd in kleur verkrijgbaar en de vensterbanken zijn in het geheel zeer eenvoudig te plaatsen.

In de praktijk