Info/advies

xLence Renovatie

Xlence Renovatie is van oorsprong een leverancier van kunststof kozijnen binnen Nederland. Wij leveren direct vanaf de fabriek om op die manier de prijs zo laag mogelijk te houden én te voldoen aan de wensen van onze klanten. Particulieren die zelf gaan verbouwen, kunnen dus altijd bij ons terecht voor de materialen die ze nodig hebben.

Het blijkt dat particulieren de afgelopen jaren steeds vaker hun eigen, nieuwe huis bouwen. Dit om aannemers en projectontwikkelaars zoveel mogelijk buitenspel te zetten omdat zij regelmatig veel te hoge prijzen vragen én middelmatig of soms zelfs slecht werk afleveren.

Voordelen

kunststof kozijnen

Op het gebied van kunststof kozijnen weten projectontwikkelaars en aannemers vaak niet wat er allemaal mogelijk is. De afgelopen jaren is er namelijk veel veranderd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zogenaamde ‘weekmakersvrije kozijnen’ die vele malen langer meegaan en veel meer te bieden hebben dan de kozijnen die u misschien nog van vroeger kent? Daarnaast zijn de isolatiewaardes van een kunststof kozijn vele malen hoger dan die van kozijnen van andere materialen als hout of aluminium. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de betere veiligheid en milieuvriendelijkheid!

Rechtstreeks uit de fabriek

Op dit vlak kan Xlence Renovatie u uitstekend adviseren, bijstaan of zelfs voorzien van de beste producten. Wij bieden een selectie kunststof kozijnen van de meest gangbare profielen. Deze gooien hoge ogen in Duitsland. Het is zeer uniek dat onze kozijnen rechtstreeks van de fabriek komen.

Kozijnen, geveltechnieken, opleveringscontroles en meer

Natuurlijk doet Xlence Renovatie veel meer dan ‘alleen’ het aanbieden en leveren van kunststof kozijnen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in geveltechnieken voor zowel particulieren als bedrijven, voeren we opleveringscontroles uit, leveren we verschillende producten van Schuco en Inoutic, stellen we onafhankelijke rapporten voor kozijnen of shutters op én werken we samen met ervaren adviseurs. Xlence Renovatie werkt door heel Nederland.

Goede keuze met het oog op de toekomst

Onze kozijnen – die zoals gezegd rechtstreeks uit de fabriek komen – hebben gegarandeerd de laagste prijs en zijn hoe dan ook van topkwaliteit. U kiest niet vaak voor nieuwe kozijnen, een dakkapel of rolluiken. Met een beetje geluk slechts één keer in de 15 á 18 jaar. Op dat moment weet u dus niet goed wat er allemaal mogelijk is en wat er op u afkomt. De beslissing die u dan maakt is dus bepalend voor uw toekomst. Xlence Renovatie maakt die beslissing graag een stuk eenvoudiger voor u!