Ervaringen

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
4 entries.
R. van Dijk wrote on February 4, 2019:
Ik ga binnen afzienbare tijd de foto's plaatsen van de resultaten van de renovatie, maar ik vind dat ik alvast http://xlencerenovatie.nl een enorme 👍👍👍 mag geven...!!! Wat een Topbedrijf!!!!! Mede dankzij Xlence Renovatie (Uitmuntend renovatiebedrijf, naam zou ikzelf iets anders vorm geven, maar uitmuntend werk leveren ze zeker!!!!), heb ik bijna mijn gehele huis gerenoveerd in 3 mnd tijd!!!! Senad Ruznic en al je medewerkers, mijn enorme dank voor jullie inzet en op een paar hele kleine dingetjes na, is het huis weer bijna nieuw!!!!! Na de bouwvak gaan we hier ook zeker samen met jullie medewerkers, een biertje op drinken 🍻🍻🥂🥂
E. Jansen wrote on January 30, 2019:
Dus de mening over ‘lelijke kunststof kozijnen’ werd hierbij helemaal van tafel geveegd en 2 ‘hout-stemmers’ overwegen nu (een paar maanden) later zelfs bij vervanging te kiezen voor moderne kunststof kozijnen! Andere vrienden hebben al kunststof gekocht en zijn nog positiever dan in het begin dus ik heb steeds meer medestanders.
F.G. Grondijs wrote on January 28, 2019:
Eind januari 2019 hebben we nieuwe ramen en kunststofkozijnen laten plaatsen. Gedurende twee dagen hebben drie mannen bij ons gewerkt. Het was koud en de tweede dag sneeuwde het, maar de mannen bleven doorgaan. Ze werkten rustig, snel en netjes. De materialen werden vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt. De oude ramen en kozijnen werden meegenomen, er werd ook tussentijds gezogen en geveegd. De mannen namen drie korte pauzes per dag en blijven buiten. Communicatie ging in het Engels en soms wat Duits. De dag na plaatsing zagen we een paar kleine verbeterpunten en nog dezelfde week werden deze verholpen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zien de kozijnen er keurig uit en geeft het een nette uitstraling. Wij zijn erg tevreden met de service, het resultaat en de medewerkers van de firma!
Fam. Ypma wrote on December 11, 2018:
in september 2016 2 kunststof kozijnen laten plaatsen naar volle tevredenheid. Netjes gewerkt en mooi afgewerkt. In April 2017 nog 2 Kunststof kozijnen laten plaatsen en ook deze zijn naar tevredenheid gemonteerd en netjes afgewerkt. Daarom in oktober 2018 nogmaals contact opgenomen met xlence om de 2 overgebleven houten kozijnen ook te laten vervangen door kunststof. Ook deze 2 kozijnen zijn door de medewerkers van de heer Ruznic netjes gemonteerd.